Якщо використовується ОС iOS 10.2 або раніше, перейдіть до меню «Установки» > iCloud > «Вийти». Натисніть кнопку «Вийти» ще раз, виберіть «Видалити з [пристрій]» та введіть пароль до свого облікового запису Apple. Перейдіть до меню «Установки» > «iTunes Store та App Store» > «Аккаунт Apple» > «Вийти».
Перейдіть до меню Apple > «Системні налаштування», натисніть своє ім'я, а потім виберіть «Сім'я» (або «Сімейний доступ»). Натисніть ім'я учасника групи сімейного доступу, обліковий запис якого потрібно виключити. Натисніть «Видалити користувача [ім'я] із сім'ї».
Перейдіть до меню «Параметри» та натисніть [Ваше ім'я]. Натисніть «Вхід та безпека». Натисніть свій основний номер телефону, щоб змінити. Щоб видалити цей номер телефону зі свого облікового запису, натисніть «Видалити з облікового запису».
Якщо ви переконалися, що FMI вимкнено, виконайте наведені нижче дії. Крок 1: Перейдіть до "Налаштування" > "Основні" > "Передача або скидання iPhone". Крок 2: Натисніть «Стерти весь вміст та налаштування» > «Продовжити» > «Стерти iPhone». Крок 3: Коли з'явиться запит, введіть екранний пароль для пристрою, щоб стерти всі дані та вміст із пристрою.
Прокрутіть екран до кінця та натисніть Вийти . Вам буде запропоновано ввести пароль Apple ID попереднього власника, щоб вимкнути функцію «Знайти iPhone» (якщо вона була увімкнена), а потім пройти кілька інших кроків, щоб підтвердити, що ви хочете вийти з iCloud.
Для цього на сторінці "Дані та конфіденційність" можна використовувати Touch ID або Face ID. Перейдіть сторінку вниз і торкніться рядка «Запитати видалення облікового запису». Зверніть увагу, що тут є позначка, що вказує на те, що відновити обліковий запис буде неможливо.
Вилучення пов'язаного з ідентифікатором iPhone або iPad
- Відкрийте програму «Параметри».
- Натисніть на своє ім'я, а потім натисніть «Медіаматеріали та покупки».
- Натисніть "Переглянути". Може знадобитися вхід.
- Прокрутіть вниз і натисніть «Видалити це пристрій».
Вихід на iPhone, iPad або Apple Vision Pro
- Відкрийте програму «Параметри», а потім виберіть ім'я.
- Прокрутіть сторінку до кінця вниз.
- Натисніть "Вийти".
- Введіть пароль для облікового запису Apple і натисніть «Вимкнути». …
- Увімкніть дані, які потрібно зберегти на пристрої.
- Натисніть "Вийти".