
Як видалити всі чати в Телеграмі?
Щоб видалити усі чати: Ви досі можете знайти їх, виконавши пошук за назвою групи у своєму списку контактів. > Дані та пам'ять > Керування пам'яттю > Видалити історію повідомлень > Видалити.
Як почистити чати в телеграмі?
Як очистити кеш Телеграм?
- Відкрийте Telegram.
- Натисніть на три горизонтальні лінії у верхньому лівому кутку.
- Виберіть “Налаштування”.
- Перейдіть до “Дані та сховище”.
- Натисніть на “Використання сховища”.
- Виберіть чати, з яких хочете очистити кеш, або натисніть “Очистити весь кеш”.
- Підтвердіть очищення кешу.
Як швидко видалити Телеграм?
Зайдіть в налаштування, а там виберіть вкладку «Приватність і безпека». Потім потрібно клацнути на «Видалити мій обліковий запис» і вибрати потрібний проміжок часу, після якого Телеграм видалить обліковий запис. Наприклад, поставте місяць і через цей час месенджер сам видалить аккаунт, якщо ви не заходитимете в нього.
Як видалити канали в Telegram?
У випадку, якщо видаляєте Telegram–канал зі смартфона:
- Натисніть на назву каналу у верхній частині екрана, щоб відкрити його налаштування.
- Далі — на значок «Змінити».
- Прокрутіть униз і виберіть опцію «Видалити канал».
Як в Telegram видалити повідомлення або чат? Як очистити історію в телеграм? Telegram дозволяє видаляти як свої, так і інші повідомлення. Як повністю видалити повідомлення в чате Телеграм, які ви раніше очистили? Оскільки ви більше не бачите, які повідомлення в ньому були, і не можете їх вибрати, …
Щоб видалити чат у Telegram, необхідно виконати кілька простих дій: Запустити програму Telegram на своєму мобільному пристрої; У списку чатів, каналів та груп знайти чат, який необхідно видалити, натиснути на нього та утримувати палець доти, доки не відкриється контекстне меню; У меню вибрати «Видалити» …
Іноді виникає потреба видалити всю історію переписки з кимось із ваших співрозмовників у Telegram. Як вручну видалити чат у Telegram? Браузерний; Windows; MacOS; Android; iOS. 1. У вікні чатів затисніть ту розмову, яку бажаєте видалити. У вікні, що з’явиться, оберіть «Видалити».